miércoles, 4 de noviembre de 2009

Challenge Maresme-Barcelona (Distància Ironman)

Després de cinc mesos, va arribar el dia de la Challenge de veritat, o sigui la distància Ironman. Per aquesta vegada vaig aconseguir un passi de premsa, que em va facilitar molt les coses per aconseguir bones fotos, a més d'un espectacular viatge amb helicòpter que va ser una passada!!

Encara es negra nit quan arribo a la zona d'accés dels corredors, i ja bull d'activitat, gent amunt i avall, corredors entrant i sortint i voluntaris per tot arreu fent la seva feina. Vaig primer a la zona del canvi de bicicleta, on faig algunes fotos de les bicis ben posades i ordenades, i allà em trobo en Xavi i en Papito.

Després em dirigeixo a la zona de sortida, faig alguna foto de l'arribada, que està alllà mateix i vaig fins a la sorra, on ja hi ha els corredors que sortiran a la primera tanda, o sigui els pros. Una mica abans de començar es guarda un emotiu minut de silenci en honor d'un corredor que estava apuntat a la cursa i que va morir la setmana anterior, dipositen un ram de flos al mar i es guarda el minut de silenci.

Per fi es dona la primera de les onze sortides i comença la festa:



Vaig buscar a l'Eduardo i el vaig trobar, preparat per la seva sortida, després vaig trobar a en Xavi, amb el seu family-club de fans!!!!

La carrera ja està en marxa, la majoria de gent ja ha sortit de l'aigua i estan a la bici, una dura ruta que els porta dos vegades fins a el Masnou i una fins a Mataró. En Xavi va molt be, a bon ritme pero conservant per la marató. També veiem a l'Eduardo, que porta un ritme mes baix i la gent del team Calella, que amb en Joan Carles al davant van fent el seu paper.



Enmig de la prova de bici, marxo a fer un espectacular viatge amb helicòpter, que ens porta desde calella fins al port balís i tornar, en total uns vint minuts, pero que valen per molt mes, sobretot per la oportunitat de fer les fotos de la cursa.

Un cop he tornat a la carretera, quan em trobo amb la Lupe, la Isa i la Emma, veiem passar al primer classificat, en Marcel Zamora, és increible el ritme que porta a la bici, sembla un cohet!!!



Anem a dinar i després ens dirigim cap a la zona on es fa la marató, i ajudem a en Xavi a fer algun avituallament, ja va cansat pero "aguanta el tipo", hi ha molts corredors que només caminen pero ell va corrent, cosa que li permet remuntar moltes posicions.



Finalment arriba el gran moment per tots els corredors, potser mes per poder para ja que per alegria, o potser totes dues. Va arribant gent, alguns millor, alguns pitjor, altres fins i tot cauen a terra nomes passar la meta....

Arriba en Xavi, molt cansat però molt content, i complim amb els compromissos: samarreta dels companys de Finlandia i birra pel cap...jejejeje Una bona estona més tard arriba l'Eduardo, que va molt tocat, ve amb molt mal d'esquena i lluita per acabar la cursa, finalment ho aconsegueix i ens retrobem tots.



S'ha acabat la Challenge, i en general es pot dir que ha sortit molt bé, no té ni punt de comparació amb la half, es nota que s'han posat les piles i les coses han funcionat. Només queda esperar a la edició de 2010!!!!!

Podeu veure més fotos AQUI

Fins aviat!!