domingo, 24 de mayo de 2009

CHALLENGE MARESME-BARCELONA (1/2 IRONMAN)

Avui s'ha celebrat la prova de mitja distància Ironman a Calella, anomenada Challenge Maresme-Barcelona, hi han hagut més de 2000 participants, i la organització ha sigut espectacular.

7:30 AM

Des d'abans de les 5 del matí ja hi han corredors als boxes preparant el seu material , fins arribar a la hora de sortida, que s'ha fet en quatre grups, d'uns 500 corredors cadascun, donant preferència al primer grup on estaven els corredors professionals.



Avui el mar no estava per masses alegries, aixi que penso que han pringat una miqueta tots plegats, pero bueno, per aixo han vingut, per còrrer!! El primer corredor ha sortit de l'aigua en només 26 minuts per completar els 1900m. de distància de natació en mar obert, que veient com estava....tela!!



A partir d'aqui han anat arribant corredors de mica en mica i s'ha vist algun de molt espectacular, com un home amputat de les dos cames per sobre del genoll, que no se com s'ho ha fet per nadar, i no ha quedat pas malament, anava per la meitat o aixi. També hi havia algun personatge conegut, com en Luis Enrique i en Melcior Mauri.

Luis Enrique

Els corredors han anat fent la transició a la bicicleta, els esperaven 90kms desde Calella fins al Masnou i tornar, passant abans a l'anada per Dosrius, per cobrir la distància. El primer corredor arribava de la bicicleta sobre les 10 i quart del matí, dos hores i tres quarts després de començar la prova, disposat per afrontar els 21 kms de cursa a peu.




Els corredors afronten la ultima prova amb un sol de puta mare, cursa a peu desde calella fins a malgrat i torna, nomes arribar al primer avituallament que estava a l'alçada de poblenou, es fotien mes aigua per sobre de la que bevien, per mitigar una mica la calor que devien estar passant. En aquest punt hem vist a en Robert de Llavorsí i a en Pep de Manlleu..MAQUINAAAAAA

La mejicana

Veiem ja de tornada al primer corredor, quan només li faltaven uns dos quilòmetres per acabar....va a tota llet el cabron, deu anar per sota de 4 el quilòmetre, es una beeeestia!!!!

Primer corredor, a 2kms de meta, té el segon a uns 4 minuts.

Melcior Mauri

Mes tard van passant els demés, veiem passar a en Melcior Mauri, un rato mes tard en Luis Enrique i després en Robert i una mica més enrere en Pep, que sel veu una mica tocat, pero l'animem a tope i tira milles!!

Robert

Pep, una mica tocadet, pero amb humor, A TOPEEEE!!!

La organització era bastant potent, pero sel's han escapat coses, com per exemple, no comptar amb que un diumenge de casi estiu el passeig de mar es posa a rebentar de domingueros empanats (i algun de molt borde) i havien d'haver marcat un circuit vallat, pero bueno.....no es pot tenir tot!

Salut!!!

1 comentario:

Unknown dijo...

ya veo que tienes mucha actividad últimamente, eh? Nada, amigo, a ver si te llamo un día y charlamos con calma...

Un abrazo